Başkan Özen’den Miraç Kandili Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Miraç Kandili nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Özen, mesajında manevi gecelerin, insanlar arası dostluk ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Miraç yükseliştir, insanın nefsi duygularından, kötü düşüncelerinden arınarak yüce makamlara yükselişini temsil eder. Peygamberimizin şahsında bütün insanlığın önüne açılmış sınırsız bir yükselme ufkudur. Miraç aynı zamanda mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olarak kabul edildiğinden bu mübarek günlerin feyiz ve bereket zincirlerinden bir halka olması sebebiyle Miraç’a ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Yaşanan tüm afetlerin, savaşların bitmesi ve bir daha yaşanmaması için ümmet olarak dua etmemiz gerekiyor. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu mübarek gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği bu özel gecede, ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğinin daim olması için dua edelim. Yaşanan depremde vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.