Gürcistan İstanbul Başkonsolosundan, Başkan Özen’e Ziyaret Etti

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Gürcistan İstanbul Başkonsolosu Aleksandre Jishkariani’ yi makamında ağırladı.

Başkan Özen, makamında ağırladığı Gürcistan İstanbul Başkonsolosu Aleksandre Jishkariani ile Türkiye-Gürcistan ilişkileri konusunda bir süre sohbet ettiler. Sapanca Belediye’sinin verdiği hizmetler ve projeleri hakkında da bilgi verdi.

Gürcistan kültürüne aşina olduklarını söyleyen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Gürcistan bizim komşumuz ayrıca Sapanca’mızda çok sayıda Gürcistan asıllı vatandaşımız bulunmaktadır. Dolayısıyla bu kültüre çok aşinayız.  Ziyaretinden dolayı Gürcistan İstanbul Başkonsolosu Aleksandre Jishkariani’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Gürcistan İstanbul Başkonsolosu Aleksandre Jishkariani Başkan Özen’e misafirperverliği için teşekkür etti. Jishkariani; “Türkiye’nin başarılarını tüm dünya gibi bizde takip ediyoruz ve Türkiye bizim kardeş ülkemizdir” ifadelerini kullandı. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen Başkonlos Aleksandre Jishkariani’ye Sapanca’yı anlatan kitap ve şilt hediye etti.