• Sapanca

Sağlığınız için mesafenizi koruyun


Sapanca Belediyesi, korona virüsü nedeniyle ilçenin önemli alanlarına “sosyal mesafe” nedeniyle uyarı şablonları çizmeye başladı.

Sosyal mesafe

Sapanca Belediyesi, korona virüs ile mücadele kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsünden Sapanca’nın en az şekilde etkilenmesi için çeşitli önlemler almaya devam eden Sapanca Belediyesi, vatandaşların sosyal mesafelerini korumaları için yoğun olarak kullanılan yürüyüş yollarına, kamu kurum ve kuruluşlarının çevrelerine, banka ve ATM alanlarına sosyal mesafe uyarı şablonları çizmeye başladı. İlk günden bu yana birçok konuda önlemler alan Sapanca Belediyesi, “sağlığınız için mesafenizi koruyun” yazısının yer aldığı şablonları çizerken, belediye tüm mücadelesine devam ediyor.

Belediyenizin sizinle olduğunu unutmayın

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Biz yerel yönetim olarak ilçemizde korona virüs ile mücadele kapsamında tüm tedbirleri elimizden geldiğince alıyoruz. Bizler halkımızın için görevimizin başındayız. Çok değerli Sapancalı hemşerilerimizden isteğimiz, devletimizin söylediği kurallara uymaları ve evlerinden çıkmamalarıdır. Tüm dünyada olduğu gibi bizimde hayatımıza korona virüsü girdi. Avrupa bununla sarsılıyor. Bizler de bunu ülkemizde kontrol etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Maalesef, her gün artan sayıda virüs vakalarıyla karşılaşıyoruz. Bu virüsün artmasını ve yayılmasını engellemek istiyorsak, evimizde kalmamız gerekiyor. Belediyenizin sizinle olduğunu unutmayın. Kendini, aileni, sevdiklerini, şehrini ve ülkeni korumak için evde kal Sapanca” ifadelerini kullandı.


Bu haber 1280 kez görüntülendi