• Sapanca

Sapanca Belediye Yüzme Havuzuna Büyük İlgi


 

Sapanca Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren kapalı yarı olimpik yüzme havuzu vatandaşlara hizmet veremeye devam ediyor.

 

Yüzme bilmeyen kalmasın projesi

Yüzme havuzu sorumlusu ve yüzme hocası Şenol Yıldız, tarafından yapılan açıklamada; “Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Özcan Özen’in,  heflerinden biri olan Sapanca’da yüzme bilmeyen kalmasın projesi ile hayat bulan Sapanca Gençlik Merkezi Tesislerimizde herkes yüzme öğrensin, spor yapsın diye hizmet vermeye devam ediyoruz. Kapalı yarı olimpik yüzme havuzumuzda, çocuk havuzu, soyunma odaları, duş, wc, dinlenme alanı, bekleme alanları bulunuyor” dedi.

 

Haftanın 6 günü hizmet veriyor

Alanında yetişmiş uzman kadın ve erkek antrenörler tarafından temel yüzme bilgisinin verildiği haftanın 6 günü hizmet veren yüzme havuzunun 105’i çocuk bu çocuklardan 15’i Sapanca Belediye Spor Kulübünün yüzücüleri, 60 yetişkin 51’i bayan eğitim alırken. 216 kişinin bireysel olarak yeni kaydının alındığı belirtildi.

 

15’i Sapanca Belediye Spor Kulübünün Yüzücüleri

Yüzme Hocası Yıldız, “Havuza gelen 105 çocuktan, 15’i Sapanca Belediye Spor Kulübünün yüzücüleri olarak havuzda eğime devam etmekteler. Sporcularımız bu güne kadar katıldıkları birçok yarışmada, aldıkları derecelerle bizleri gururlandırmaktadır” dedi. Tesisten hizmet alan veliler bu hizmet için Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e teşekkür ettiler. Yeni kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar detaylı bilgiye 0 264 592 25 52 numaralı hattan ulaşabilecekleri aktarıldı.


Bu haber 634 kez görüntülendi