Sapanca’da Türk Halk Müziği Konseri

Sapanca Belediyesi, Sapanca Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Sapanca’da Türk Halk Müziği Konseri gerçekleşecek.

Türk Halk Müziği Konseri 17 Ocak Çarşamba günü, Saat 20.00’de Turizm Fakültesi salonunda ücretsiz olarak Yusuf Berke Bostancı şefliğinde gerçekleşecek olan konser 2024 yılının ilk konseri olma özelliğini de taşımakta. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Sapanca İlçesi’nin güzel doğasından alınan ilhamla kültürel ve sanatsal konulardaki projeleri her fırsatta hayata geçirmeye çalışan belediyeyiz. Kültürel konulardaki çalışmalarda Sapanca İlçesi adına çıtayı daima daha yükseğe çıkartmayı hedefliyoruz. Dinleyenlerin keyifli dakikalar yaşayacağı ve Anadolu’nun esintilerinin olacağı konsere tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Şef Yusuf Berke Bostancı, konserde yer alacak eserler hakkında bilgi verdi.

Kütahya’nın Pınarları Akışır

Anlatmam Derdimi Dertsiz İnsana