Ağustos 2019 Belediye Meclisi Toplanıyor

Belediye meclisi 2 Ağustos 2019 Cuma günü saat 16:00 da belediye meclis salonunda toplanıyor. Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

BELEDİYE MECLİSİ CANLI YAYIN

Gündem Maddeleri :

1. Mülkiyeti Belediyemize ait olan Kırkpınar Tepebaşı Mahallesi 284 ada 1 parselde bulunan 2000 m 2 alanın ve alan içinde bulunan 650 m 2 yapının, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75. Maddesinin “c” bendi uyarınca, “İlçemizde Kürek Takımı Kurularak Genç Sporcuların Yetiştirilmesi ve Ulusal-Uluslararası Kürek Yarışlarının Düzenlenebilmesine Yönelik Ortak Hizmet Projesi” geliştirilmesi amacıyla protokol yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
2. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.