• Sapanca

BAŞKAN YILMAZER’DEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ


Yeni başlayan 2015-2016 Eğitim ve Öğretim dönemi için bütün öğrenci ve öğretmenler için hayırlı olsun temennisinde bulunan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ülkemizin geleceğini şekillendirmede en önemli görevin ve işlevin eğitim camiasında tezahür ettiğini dile getirdi.

Tüm ilçe protokolünün hazır bulunduğu bir törenle, Sapanca Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı’ na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çelenk koyma töreninde hazır bulunan Başkan Yılmazer, eğitim olgusunun günümüzde en çok değer verilmesi gereken bir olgu olduğunu ve Sapanca Belediyesi olarak eğitime bundan sonraki süreçte de önemli desteklerin sunulacağını belirtti. Sapanca İlköğretim Okulu Z Kütüphanesi’ nin de açılış törenine katılan Başkan Yılmazer, İlçede bulunan okulların tümüne destek verdiklerini ifade ederek, yeni eğitim ve öğretim dönemi için bir mesaj yayınladı.
Başkan Yılmazer’ in mesajı şöyle:

‘’Ülkeler, geleceklerini planlarken en çok eğitim alanındaki koşullardan yararlanırlar. En sağlıklı ve bilimsel bir eğitimin nasıl şekillendirileceği planlanırken, en değerli parametrelerden biri, öğrenci ve öğretmen etkileşimiyle oluşur. Hem öğretmenler hem de öğrenciler bir bakıma ülkeleri adına özgün bir tarih oluştururlar.


Ülkemizde de mevcut hükümetimiz ve Milli Eğitim Bakanlığı’ mız, gerçekleştirdikleri uygulamalar ve eğitimin her kademesindeki planlamayla ülkemizin eğitim ve öğretim kalitesini yükseltme uğraşındaki çabalarını sürdürmektedirler. İlçemizde de Sapanca Belediye Başkanlığı olarak Sapanca Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürdürülen koordinasyonla tüm eğitim kurumlarına desteğimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin geleceği adına sürdürülecektir.
İlçemizdeki eğitim kurumlarının her kademesinde öğrenim görecek tüm öğrencilerimiz ve kutsal emekleriyle öğrencilerimizi bilgilendirme uğraşlarını fedakarca sürdürecek tüm öğretmenlerimiz için, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Dönemi’ nin yüksek bir verimle gerçekleştirilmesini ve bütün eğitim camiası için hayırlı olmasını temenni ederim.’’


Bu haber 1128 kez görüntülendi