BELEDİYE MECLİSİ 1 ARALIK

Sapanca Belediyes Meclisi Toplanıyor. 1 Aralık 2014 Pazartesi belediye meclis salonunda gerçekleşecek toplantının gündem maddeleri ;

İlçemiz Kırkpınar Tepebaşı Mahallesi G24D10 A1D imar planında park alanı olarak bulunan yerin Trafo yeri olarak ayrılmasının görüşülmesi.

İlçemiz İlmiye Mahallesi 3 pafta, 31 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli plan değişikliğine ilişkin plan tadilatının görüşülmesi.

İlçemiz Kırkpınar Mahallesi 23 pafta 426 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliğine ilişkin plan tadilatının görüşülmesi.

İlçemiz Memnuniye Mahallesinde yapılacak olan 2B çalışmalarında görev yapacak 6 adet Bilirkişi seçiminin yapılmasının görüşülmesi.

İlçemiz Nailiye Mahallesinde yapılacak olan 2B çalışmalarında görev yapacak 6 adet Bilirkişi seçiminin yapılmasının görüşülmesi.

İlçemiz Kurtköy Fatih Mahallesi 7 pafta, 372-373 ve 834 nolu parsellerin Dini Tesis Alanı olarak planlandığından kamulaştırılmasının görüşülmesi.

Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Göl Mahallesi G24C06B2A pafta, 51 ada,  9 parselde kayıtlı bulunan Şehir Terasının 20 yıl süre ile kiraya verilebilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi.

Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Çayiçi Mahallesi G24c066A2D pafta, 133 ada, 78 parsel,  4.518.79m2 arsa üzerinde bulunan AVM’nin kiralama veya satışı için Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi.

Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Kırkpınar Mahallesinde kayıtlı bulunan 2111 sayılı parselin kiralama işlemleri için Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi.

Gündem dışından gelen evrakların görüşülmesi.