BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Belediye meclisi 4 ARALIK 2018 Salı günü saat 16:00 da belediye meclis salonunda toplanıyor. Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ,

G Ü N D E M

1. Yanık Mahallesi 394 numaralı parselde Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı (Soğuk Hava Deposu) yapılmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  2. Kuruçeşme Mahallesi 270 numaralı parselin güneyinde bulunan 7 metrelik yolun kaldırılmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  3. Rüstempaşa Mahallesi Kemer Caddesi’nde bulunan ticaret alanlarının yapılaşma koşullarının bitişik nizama çevrilmesine yönelik belediyemizce hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nın görüşülmesi.
  4. Kurtköy Fatih Mahallesi 4, 665 ve 66 numaralı parsellerden geçen 7 metrelik imar yolunun kaldırılmasına ilişkin talep edilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nın görüşülmesi.
  5. Mahmudiye Mahallesi 357 ada 7 numaralı parsellerde bulunan 7 metrelik yolun kaldırılmasına ilişkin talep edilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nın görüşülmesi.
  6. Kırkpınar Soğuksu Mahallesi, 1581, 1665 ve 2924 numaralı parsellerde planlanan yolun DDY Kamulaştırma sınırına çekilmesine ilişkin talep edilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nın görüşülmesi.
  7. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.