• Sapanca

Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek Sapanca’da


İlçe Koordinasyon Toplantıları kapsamında Sapanca’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek ve Bakanlık Yetkilileri ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sapanca Sahil Bandı Gülizar Restoran da Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’in vermiş olduğu kahvaltı sonrası Sapanca Kaymakamlığına geçen Atabek burada ilçe bürokratları ile bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen koordinasyon toplantısı sonrası Ak Parti Sapanca İlçe Teşkilatı ve Sapanca Belediyesini de ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Atabek’in Sapanca’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer; ”İlçemizin gelişmesi güzelleşmesi adına gerçekleştirdiğimiz projeler ve gerçekleştirmeyi planladığımız projelerde Sayın Bakanımız her zaman bizlerin destekçisi olmuştur. Sapanca’da yapımı devam eden ve yapılması gereken işlerin koordinasyonu adına bugün yapılan toplantının ilçemiz adına çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Ayşenur İslam hanımefendi ve Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek hanımefendiye ve ekibine bizlere böyle bir imkan sundukları ve ilçemizin sorunlarını dinledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Sapanca Belediyesi ziyaretinde açıklama yapan Atabek; “Hepinizin de bildiği gibi Sakarya’mız da koordinasyon toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bugünde Sapanca’dayız. Geyve, Pamukova ve Taraklı olmak üzere 3 ilçemizi de ziyaret ettik mi Sakarya’mızı adım adım gezmiş ve tamamlamış olacağız. Sayın Bakanımızın sizlere selamını getirdim, onun desteği ve talimatı ile böyle güzel bir çalışma yapabildik Sakarya’da. Sapanca’da gerçekleştirdiğimiz toplantı da çok verimli geçti. Sapanca’nın bütün sorunlarını, yapılması gerekenleri, şuan devam eden ve bizim destek olmamız gereken bütün işleri masaya yatırdık. Yapılacak işler noktasında notlar alarak yol haritası belirledik. İnşallah ilçemize daha çok katkı sağlamak için daha gayretle yola devam edeceğiz. Sapanca yeşili, mavisi, gölü, ormanları, akarsuları kısaca doğası ile çok özel bir ilçe. Turizmin merkezi Sakarya’nın misafir odası ve her yanı farklı güzelliklerde olan bir ilçemiz Sapanca. Bugün bizleri misafir ettiğiniz için ben de sizlere çok teşekkür ediyorum. Daha iyi bir Sapanca için el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Bu haber 2216 kez görüntülendi