Başkan Övün’ den Hayırlı Olsun Ziyareti

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün’ü makamında ağırladı.

Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, Başkan Özen’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan Övün; “Beş yıllık süreç içerisinde Sapanca için hayırlı işlere imza atacağınıza inanıyorum. Yeni görevinizin hayırlara ve başarılara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün ve misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Özen; “Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için yorulmadan çalışacağız. Beş yıllık görev süremizde inşallah görevimizi layıkıyla icra edeceğiz. Sapanca için, gönül belediyeciliği için çalışacağız”