• Sapanca

Başkan Özen, Zabıta Teşkilatı’nın 196’ncı Yılını Kutladı


Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Zabıta Teşkilatı’nın 196’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Sapanca Belediyesinin adeta vitrini olan 16 zabıtamızla el ele merhamet ve iyi niyet duygularıyla, şefkatle hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Özen, 1–7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, “4 Eylül 1826 yılından itibaren yerel yönetimlerin en köklü teşkilatı olan zabıta teşkilatımız şehirlerimizde vatandaşlarımızın sağlığını, huzurunu ve esenliğini sağlıyor. Zabıta ekiplerimiz yaptıkları denetim ve çalışmalarla halkımıza düzenli, huzurlu ve güvenli yaşam alanları hazırlıyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta zabıta personelimizin ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatı’nın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Tebessümün ve güler yüzün eksik edilmemesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Özen, gece gündüz demeden, görevlerini sürdüren tüm Zabıta teşkilatının haftasını kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Bu haber 396 kez görüntülendi