• Sapanca

Başkan Özen’den, Berat Kandili Mesajı


Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Özen, Berat Kandilinin İslam âleminin beratına vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Özen, içinde bulunduğumuz üç aylar içerisindeki mübarek gecelerden biri olan ve İslam dünyası için ayrı bir önem taşıyan Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları dile getirdi:

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Gönüllerin merhametle dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi duygularını yaşıyoruz. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden biridir. Bu gece, her türlü olumsuzluklardan arınmak için yüce Mevla’mızdan beratımızı isteyelim. Sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım ve bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizle birlikte on bir ayın sultanı Ramazan Ayını hep birlikte idrak edelim. Bu mübarek gecenin aramızdaki bu dayanışmanın, birlik ve beraberliğin eksilmeden daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Depremlerde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Bu duygularla, bu müstesna gecenin başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam âlemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyor; Cenab-ı Allah’ın milletimizi her türlü afet ve musibetten esirgemesini temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin, ülkemizin ve İslam âleminin mübarek Berat Kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”


Bu haber 328 kez görüntülendi