• Sapanca

Başkan Özen’e, Kadın Meclisinden Ziyaret


Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever ve Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfiye Taylan, Arzu Salbaş, Sevim Atalay Erdoğan, Semra Tarım, Hülya Memi, İsmet Özen, Mürvet Feyzioğlu, Ayşe Gür ve Selma Saylan, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever, Sapanca’nın ilk Kadın Meclisi olarak gerçekleştirmiş oldukları projelere ve çalışmalara ilişkin Özen’e, bilgi verdi.

 

Sapanca Belediye Başkan Özcan Özen; “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz güzel çalışmalar içinde sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonra inşallah hep birlikte Sapanca adına daha güzel çalışmalar yapacağız. Sapanca’ya katkı sağlayacak projelere imkânlar doğrultusunda destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Sapanca Kadın Meclisi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Özen’e çiçek takdim ettiler ve hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

 


Bu haber 1650 kez görüntülendi