• Sapanca

Başkan Özen’e, Kaya’ dan Ziyaret


Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i makamında ziyaret etti.

 

Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir eşlik etti. Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e yeni görevinde başarılar dileyerek; Sakarya halkına hizmet için birlik ve beraberlik içerisinde var güçleri ile çalıştıklarını, bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

 

Yorulmadan çalışacağız

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya ve misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Türk polisinin kahramanca ve fedakârca görev yapan, milletin asil evlatları olduğunu dile getiren Başkan Özen; “Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için yorulmadan çalışacağız. Görev süremizde kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde olmaya özen göstereceğiz. Tüm emniyet mensubu çalışanlarına bu vesile ile ilçenin emniyeti, huzuru ve güvenliği için gösterdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 


Bu haber 1344 kez görüntülendi