Başkan Özen’in, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Türk Polis Teşkilatının 175’inci kuruluş yıl dönümü
nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, mesajında “Kuruluşundan bugüne Milletimizin can
ve mal güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın 175’inci kuruluş yıldönümünü
kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Birçok hayati görevi mesai gözetmeksizin üstlenmiş olan
Emniyet Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum.
Sahip olduğu tecrübe ve eğitim ile teknolojik alt yapıyı da kullanabilen Emniyet Teşkilatımız, yapmış olduğu başarılı çalışmalarla adından söz ettirmekte, dün olduğu gibi bugün de halkımızın nezdinde saygın bir yerde durmaktadır. İnsan haklarına saygılı, demokratik, sosyal hukuk devletimizin önemli bir kurumu olmanın bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan, başta Sapanca’mızın huzurlu olması için büyük bir sorumluluk ve fedakârlık içinde görevlerini sürdüren polislerimiz ve tüm emniyet teşkilatımızı tebrik ediyor; Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.