• Sapanca

Başkan Özen’in Ramazan Ayı mesajı


Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, yayımladığı yazılı mesajla Ramazan Ayı’nın Sapanca ve ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âleminde; barış, sevgi, birlik, dayanışma, sağlık, huzur, sıhhat ve esenlik içinde yaşanması temennisinde bulundu.

 

Maddi ve manevi mükâfatların sınırsız olduğu Ramazan ayının en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Başkan Özen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif;  bereket, dayanışma, ibadet, irade ve sabrın yoğunlaştığı mübarek aylarımızdan biridir. Varlık için şükre, yokluk için tevekküle sarılacağımız Ramazan Ayı, iyi insan, erdemli insan, salih insan olabilmeyi başarmak için bir fırsat ve vesiledir. Bizi biz yapan en güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz, bu mübarek ayda kuvvetlenir. Ramazan ayı rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bu vesile ile hem kendi ruhumuzu fethetmek hem de gönüller kazanabilmek için mübarek Ramazan Ayı’nın Sapanca’mız, ülkemiz ve tüm İslam âleminde barış, sevgi, birlik, dayanışma, huzur, sağlık, sıhhat ve esenlik içinde yaşanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.


Bu haber 1808 kez görüntülendi