• Sapanca

Başkan Yılmazer Bakan Yıldız'a Sorunları İletti


Sapanca Belediye Başkan Dr. Aydın Yılmazer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a Sapanca’da yaşanan Elektrik ve Doğalgaz ile ilgili yaşanılan sorunları iletti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında makamında Bakan Taner Yıldız’ı ziyaret eden Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca’da doğalgaz sorunu bulunan mahallelerin doğalgaz sorununun giderilmesi, ilçede yaşanan elektrik kesintileri ve enerji hatlarının yer altına alınması ile ilgili dosyaları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a sundu.

Başkan Yılmazer;” İlçemizde yaşanan elektrik ve doğalgaz sıkıntıları ile enerji hatlarının yer altına alınması konuları ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Kendilerine ilçemiz ile ilgili yaşanılan sıkıntılar ve yapmayı planladığımız projeler ile ilgili bilgiler verdim. Bölgemizde yaşanılan sıkıntılardan haberi olduğunu ve çözülmesi için talimat verdiğini ve yapılacak olan projeler de bizlerin destekçisi olduğunu bizlere aktardı. Kendilerine ilçemiz adına teşekkür ettim” dedi.

Başkan Yılmazer’in ziyaretinden memnun olduğu belirtilen Bakan Yıldız Sapanca’ya selamlarını iletti.


Bu haber 1174 kez görüntülendi