Başkan Yılmazer; “Halka Hizmetteki Yolculuğumuz Devam Edecek”

Sapanca Belediyesi Tepebaşı Mahallesi Aktar İlkokulu bahçesine çok amaçlı saha yapıyor.
Sapanca Belediye Başkanının daha önce okul ziyaretlerinde kendisine gelen talepler doğrultusunda fen işleri ekiplerine vermiş olduğu talimat ile Tepebaşı Mahallesi İlkokulu bahçesine çok amaçlı saha yapılıyor.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmazer, Sadece Aktar İlkokulu değil ilçedeki bütün okulların taleplerini karşılayarak çocukların fiziki olarak rahat bir eğitim görebilmeleri açısından Belediye olarak üzerlerine düşen yükümlülükleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “Önce İnsan felsefemizle bu güne kadar ilçedeki okullara imkânlarımız doğrultusunda hizmetler yaptık. Kimisinin iç ve dış cephe boyalarını, Kiminin bahçe duvarlarını, kimisinin teknik ihtiyacını karşıladık. Ben göreve gelirken söz verdiğim gibi elimi ilçenin her yerine uzatacağım demiştim, bunu da çeşitli şekillerde yerine getiriyoruz. Bu Milli Eğitimin işi, bizim işimiz değil demeden, okullarımıza destek verdik.  Eğitime yaptığımız yatırımlarla da övünüyorum. Çünkü bu yatırım, çocuklarımızın, aydınlık Türkiye’nin yarınları için yapılıyor. Halka hizmetteki yolculuğumuz devam edecek. Yapılacak olan çok amaçlı sahanın Aktar İlkokulundaki çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.