Başkan Yılmazer’den,  Yarıyıl Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, 2018- 2019 eğitim öğretim döneminin, tamamlanan yarıyılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Her zaman geleceğin mimarı olarak gördüğü çocuklar ve gençlere yönelik projeleri önemseyen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Sevgili öğrenciler, umutla ve heyecanla başladığınız bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmedir. Sapanca Belediyesi, olarak ilçemizdeki okullarımızın neredeyse tamamına ulaşarak fiziki ihtiyaçlar başta olmak üzere eksikliklerin giderilmesi anlamında imkânlarımız ölçüsünde ciddi destek sağlıyoruz. Çünkü eğitim bizim için önemlidir ve bu nedenle desteklerimizi sürdüreceğiz. Sevgili çocuklar, eğitim; sadece öğretmenlerin çocuklara anlattıklarıyla değil, çocukların fiziksel ve sosyal çevrede geçirdikleri yaşantılarla da gerçekleşir. Tatil bir dinlenme süreci olduğu kadar, değişik etkinliklerin de yapılabileceği bir zamandır. Araştırma, inceleme, gözlem yapma ve en önemlisi de bol bol kitap okumaya yönelmelisiniz. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederken, başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarının ödülü olan karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.