• Sapanca

Başkan Yılmazer’in, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı


 

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, yayınladığı mesajla “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü”  kutladı. 

 

24 Kasımda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmen unvanının verildiğini hatırlatan Başkan Yılmazer “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e "Başöğretmen" unvanı veriliş günü olan 24 Kasım’ı, aynı zamanda “Öğretmenler Günü” olarak kutlamaktayız.

 

Öğretmenlerin onurlu ve gururlu birer kahraman olduğunu söyleyen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, mesajında;  “Bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Bu nedenle eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur ve olacaktır. Cesaretini ve özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen fedakâr, onurlu, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan, geleceğine ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

Bu vesile ile başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.


Bu haber 1451 kez görüntülendi