• Sapanca

Başkan Yılmazer’in Dünya Engelliler Günü Mesajı


Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer her sağlıklı insanın potansiyel engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan yaşaması gerektiğini belirterek, engellilerin topluma kazandırılmasında başta aileler olmak üzere tüm topluma büyük görevler düştüğünü söyledi
SOSYAL SORUMLULUK ALMALİYİZ
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla bir mesaj yayınlayan Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, "Engellilik, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimiz için insanlık görevidir. Onları sadece 3 Aralık tarihinde değil, yılın her günü hatırlamalıyız" dedi.
DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADİ
Engellilerin topluma kazandırılmasında başta aileler olmak üzere tüm topluma büyük görevler düştüğünü söyleyen Yılmazer, "Onlara karşı göstereceğimiz şefkat, ilgi ve destek engelli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta hak ettikleri yeri almalarını sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yürekleri sevgi dolu, tüm engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum" dedi.


Bu haber 1176 kez görüntülendi