• Sapanca

Başkan Yılmazer’in, Mevlid Kandili Mesajı


 

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.


Başkan Yılmazer, yayınladığı mesajında: “Bu mübarek gece âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği gecedir.

Dinimiz tüm insanlara kucak açarak iyi ahlâkı, doğruluğu, barışı ve hoşgörüyü esas almıştır. İnsanlığı cehalet, kin, düşmanlık ve zulümden kurtaran son din İslamiyet, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz aracılığı ile yayılmıştır. Yüce Allah’ın ilahi mesajlarını insanlığa iletmek üzere gönderdiği, peygamber halkasının son temsilcisi olan Peygamber efendimizin doğumu, tarihin akışını değiştiren kutlu bir olaydır.

Dinimizin bütün güzelliklerini Peygamberimizde görmek mümkündür. Bizler inanıyoruz ki insanlık ancak Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in daha iyi anlaşılmasıyla kurtuluşa erecektir. Bu mübarek gecenin dünyanın dört bir yanında zulüm gören insanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. 

Bu vesile ile Sapanca halkımızın ve İslam âleminin “Mevlid Kandilini” en içten dileklerimle kutlar, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesini temenni ederim” dedi.


Bu haber 2202 kez görüntülendi