Başkan Yılmazer’in Yeşilay Haftası Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer mesajında, zararlı madde kullanımının doğurduğu olumsuz sonuçların gençlere etkili bir şekilde anlatılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Yılmazer, 1-7 Mart tarihleri arası kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Sapanca Belediyesi olarak sağlıklı nesillerin yetişmesi için birçok sosyal projeyi hayata geçireceklerini kaydetti. Tüm bireylerin kötü alışkanlıklardan korunması gerektiğini ifade eden Başkan Yılmazer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması çok önemlidir. Genç nesillerimizin kötü alışkanlıklardan korunmasında kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütleri ve özellikle de ailelere büyük görevler düşüyor. Çocuklarımız, gençlerimiz sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutulmalı ve bu manada herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Biz de Sapanca Belediyesi olarak yapacak olduğumuz sosyal projeler ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onlara sağlıklı bir gelecek sunma gayreti içerisinde olacağız. Tüm bunların yanında gençlerimizin büyüklerinin yaptıklarını görerek kötü alışkanlıklara yöneldiği aşikârdır. Bu nedenle gençlerimize iyi örnek olabilmek için herkes kötü alışkanlıklardan uzak durmalı ve gençlere uyarılarda bulunmalıdır. Bu düşüncelerle Yeşilay Haftası’nın kutluyor, herkese sağlık ve yaşam dolu bir ömür diliyorum.”