Berber ve Kuaför Salonları Dezenfekte Ediliyor

Sapanca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından berber ve kuaför salonları dezenfekte ediliyor.

Corona virüs salgını nedeniyle bir süredir faaliyetlerini durduran berber ve kuaför salonları yapılan resmi açıklamaya göre 11 Mayıs Pazartesi günü tekrardan faaliyet göstermeye başlıyor. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ;” Corona virüs salgını ile bir süredir işyerleri kapalı olan berber ve kuaför salonu sahibi olan esnaflarımızı işyerleri açılmadan önce arayıp hal hatırlarını sorduk. Talep ve istekleri doğrultusunda işyerlerine dezenfektasyon çalışması yapıyoruz. Bilindiği üzere zor bir süreçten geçiyoruz. Vatandaşlarımızın da hijyen ve belirtilen kurallara uyması dahilinde bu süreci en iyi şekilde hep birlikte atlatacağımıza inanıyorum. Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Corona virüsü salgını başladığı andan itibaren tüm kamu kuruluşları, camiler, okullar, mahalle, cadde ve sokakları ilaçlayan Sapanca Belediyesi, berber ve kuaförlerinde iş yerlerini ilaçlayarak çalışma koşullarına hazırlamış oldu.