Dibektaş Mahallesi’ne Asfalt

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Dibektaş Mahallesi, Dibektaş Caddesi’ne asfalt çalışması yapıldı.

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından alt yapı çalışması tamamlan Dibektaş Caddesi’ne; 170 metre uzunluğunda ve 6,5 metre genişliğindeki alana 200 ton asfalt atıldı.

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın; “Kurtköy Mahallesi’nin en büyük sorunlarından biri olan Dibektaş Caddesi’nde alt yapı çalışmalarımızın bir bölümünü tamamladık ve sıcak asfalt serimini gerçekleştirdik. Ağır tonajlı araçların yolu tamamen bozması ve yağışlardan oluşan oyuntuların giderilmesini sağladık. Vatandaşlarımıza, Dibektaş Caddesi’ndeki yolu daha kullanılabilir hale getirdik ve bu yöndeki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Akın, programlar dahilinde gerek görülen mahalle ve caddelere asfalt çalışmalarının devam edeceğinin de bilgisini verdi.