EKİM 2020 BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

BELEDİYE MECLİSİ CANLI YAYIN

Toplantı Tarihi : 02 Ekim 2020 - CUMA

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 16:00

GÜNDEM

1. 2021 Mali Yılı Bütçesinin görüşülmesi.
  2. 2021 Mali Yılı Gelir ve Ücret Tarifesine ilişkin Plan Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  3. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Belediyemize hibe edilen, “Çöp Toplama Aracının” kamu hizmetlerine tahsis edilmesi konusunun görüşülmesi.
  4. Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’nin güneyinde bulunan ‘Mevlana’ isimli sokağın isminin ‘Baladze’ sokak olarak değiştirilmesi konusunun görüşülmesi.
  5. İlmiye Mahallesi 116 ada 7 numaralı parseldeki 7 metrelik yolun güzergahının değiştirilmesine yönelik hazırlatılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
  6. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.