Gazipaşa Mahallesi Yedigöz Caddesi’nde, Sathi Kaplama

Sapanca Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler tarafından Gazipaşa Mahallesi Yedigöz Caddesi’nde yürütülen sathi kaplama çalışmasında sona gelindi.

Yedigöz Caddesi’nde 800 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğindeki yola 2 Bin 200 m2lik sathi kaplama yapılıyor. Program dâhilinde çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğünün son durağı Yedigöz Caddesi oldu. Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Sapanca’nın daha konforlu ve yaşanabilir bir şehir olması için çalışıyor. Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için sokaklara yapılan sathi kaplama işlemlerinin program dâhilinde devam edileceği bilgisi verildi.

Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıyoruz

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın “Ekibimizle birlikte program dâhilindeki çalışmalarımızı bir bir yerine getirmek için çalışıyoruz. Sathi kaplama gibi çalışmalar ile vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Yazın tozdan kışın çamurdan vatandaşlarımızı kurtarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.