Gençlerden, Başkan Yılmazer’ e Ziyaret

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, makamında ağırladığı öğrencilerin talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Yılmazer; “Eğitimci bir belediye başkanı olduğum için eğitimin ve eğitimcinin her zaman yanında oldum. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Sizler, bizlerin yarınlarısınız. Vatan sevgisini, millet sevgisini yüreklerine işlemiş sizin gibi gençlerin ziyaretinden büyük onur duydum. Böyle gençler gördükçe ülkemizin geleceğine olan umudum daha da artıyor” dedi.

Sohbet ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sapanca Anadolu Lisesi öğrencileri; gençlere yönelik yapılan, sportif, kültürel, sanat, eğitim ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra gerek kendi okulları gerekse ilçedeki tüm okulların taleplerini geri çevirmeyip destek olduğu ve hayat bulmuş başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Yılmazer’e teşekkür ettiler.