• Sapanca

HACIMERCAN’ A GÖL MANZARALI STADYUM VE SPOR KOMPLEKSİ


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’ in girişimleriyle, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ nun ilçelere yeni yatırımlar düşüncesi doğrultusunda düşünülen Hacımercan Stadyumu ve Spor Kompleksi için düğmeye basıldı.

Altyapı hazırlıkları ve çalışmaları Sapanca belediyesi ekiplerince sürdürülen Hacımercan Spor Kompleksi’ ne öncelikle 110x130 metre ölçülerinde hazır çimli standart bir futbol alanı,  tribünlü olarak inşa edilecek. Stadyum için kodlama ölçülerinde çevre dolguları ile futbol sahası hafriyatının yapıldığı çalışmalar tamamlandığında, alanın genelindeki düzenlemeler ve malzeme montajları Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacak.
Hacımercan Spor Kompleksi çalışmalarına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ nın Sapanca Belediye Başkanlığı’ na katkılarıyla başlandığını ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca İlçesi’ ne özgü hazırlanan projelerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ na çok teşekkür ediyorum. Tamamlandığında ilçemizin göl manzaralı yeni bir spor kompleksine ve futbol alanına sahip olacağını ve tüm Sapanca için yepyeni imkanları barındıran bir spor alanının, özellikle spor yapmak isteyen gençler için çok işlevsel olacağını belirtti.


Bu haber 2236 kez görüntülendi