• Sapanca

HASTA NAKİL AMBULANSI 7/24 HİZMETİNİZDE


Sapanca Belediyesi çok anlamlı bir işe imza atarak, özellikle yatalak hastaların hastanelere ulaşımı konusunda kolaylık sağlamak üzere Hasta Nakil Ambulansı’ nı hizmete soktu.

Hastanelere ulaşma konusunda gerek ekonomik nedenlerle araç sıkıntısı çeken gerekse yatalak durumda olan hastalar ile bedensel engelli vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacak olan Hasta Nakil Ambulansı, günün 24 saati boyunca ulaşılabilir bir imkan oluşturacak.

Yeni hizmete sokulan Hasta Nakil Ambulansı nedeniyle bir açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ‘’İlçemizde kurulu bulunan hastanemizden çevre hastanelere özellikle yatar durumda olup da ulaşamayan  hastalarımızla, engelli hastalarımız için sağlık alanında vatandaşlarımıza katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Özellikle yatalak hastalarımızdan bu konularda büyük bir talep aldığımız için Hasta Nakil Ambulansı’ mızı yetersizlik durumunda devreye sokarak, hastalarımıza katkıda bulunacağız. Sapanca Belediyesi olarak sağlık alanında da vatandaşlarımızın hastanelere ulaşımında tamamlayıcı bir hizmet sunduğumuz için çok mutluyuz. Vatandaşımız bilsin ki belediyemiz, sağlık alanında da vatandaşımızın talebiyle onun yanındadır ve katkıda bulunmaya hazırdır. Hastanelere nakledilmeleri konusunda yardıma ihtiyacı bulunan bütün vatandaşlarımız Sosyal İşler Müdürlüğü’ müze müracaat edebilirler.’’ diyerek, düşüncelerini özetledi.


Bu haber 2276 kez görüntülendi