HAZİRAN OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

Toplantı Tarihi : 1 HAZİRAN 2021- SALI

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 16:00

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

G Ü N D E M

1. İlçemizde yaşayan yatalak, engelli vatandaşlarımızın hizmetlerinde kullanılmak üzere Hasta Nakil Aracının Sağlık Bakanlığından hibe olarak istenilmesi konusunun görüşülmesi.
  2. 1 adet kazıcı-yükleyici ve 1 adet iş makinası alımı işi için 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 68. maddesinde yer alan koşulların yerine getirilmesi kaydıyla krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapma konusunda Belediye Başkanı'na yetki verilmesinin görüşülmesi.
  3. Yeni Mahalle'de bulunan "Çay Sokak" isminin "Sofuoğlu Sokak" olarak değiştirilmesi konusunun görüşülmesi.
  4. Fevziye Mahallesi 108 ada 9 numaralı parselde "Ticaret-Turizm Alanı" planlanmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
  5. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.