• Sapanca

Halk Bankası Online Ödeme Başladı


Sapanca Belediyesi’ne ödeme yapmak isteyen vatandaşların hızlı, etkin ve zahmetsiz hizmet alabilmesi için Türkiye Halk Bankası A.Ş. ile Sapanca Belediyesi arasında “Online Tahsilat Protokolü” imzalandı.  Yetkililer, tahsilat işlemlerinin Nisan 2019 tarihi itibari başladığı bilgisini verdi.

 

Online ödeme yapabilme kolaylığı

Sapanca Belediyesi bünyesindeki mükellefler için tahakkuk ettirilen tüm gelirlerin tahsilinde; emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, işyeri reklam vergisi, inşaat ruhsat harcı, iskan harcı, kira, para cezası vb. işlemlere Türkiye Halk Bankası A.Ş. dialog, internet ve mobil şubesi aracılığı ile online ödeme yapabilme kolaylığı getirildiği belirtildi.

 

Mükelleflerin ödemelerini, Belediye Sicil Numarasını girerek Türkiye Halk Bankası A.Ş. dialog, internet ve mobil şubesi aracılığı ile ücretsiz olarak diledikleri yerden hızlı ve kolayca yapabileceklerdir. Mükelleflerin sicil numaralarını öğrenmeleri için, Sapanca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünü (0850 224 54 54 – D.40-48) arayabileceklerinin bilgisi verildi. 


Bu haber 2155 kez görüntülendi