Haziran 2019 Belediye Meclisi Toplanıyor

Belediye meclisi 2 Haziran 2019 Salı günü saat 16:00 da belediye meclis salonunda toplanıyor. Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

BELEDİYE MECLİSİ CANLI YAYIN

Gündem Maddeleri

1. 22.02.2007 tarih ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediyemize bağlı Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik gereğince hazırlanan Memur Kadro (Boş) Cetvelinin görüşerek karar bağlanması hususunun görüşülmesi
  2. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin 19.06.2019 tarih ve 27713798.756.01 sayılı yazısı ile mülkiyeti Belediyemize ait olan, İlçemiz Fevziye Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanında kalan 108 ada 9 parsel ile Diğer Tarım Alanında kalan 108 ada 10 parsel ve 110 ada 9 numaralı parsellerin “Sağlık Vadisi Projesi” kapsamında kullanılmak üzere Sakarya Büyükşehir Belediyesine tahsis talebinin görüşülmesi.
  3. İlmiye 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı notlarına, Taban Alanı Kat Sayısı (TAKS) ve Kat Alanı Kat Sayısı (KAKS) ile ilgili maddelerin eklenmesine ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  4. Kırkpınar 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı notlarına, Taban Alanı Kat Sayısı (TAKS) ve Kat Alanı Kat Sayısı (KAKS) ile ilgili maddelerin eklenmesine ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  5. Kurtköy 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı notlarına, Taban Alanı Kat Sayısı (TAKS) ve Kat Alanı Kat Sayısı (KAKS) ile ilgili maddelerin eklenmesine ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  6. Mahmudiye Mahallesi, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı notlarına, Taban Alanı Kat Sayısı (TAKS) ve Kat Alanı Kat Sayısı (KAKS) ile ilgili maddelerin eklenmesine ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  7. Yanık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı notlarına, Taban Alanı Kat Sayısı (TAKS) ve Kat Alanı Kat Sayısı (KAKS) ile ilgili maddelerin eklenmesine ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  8. Ünlüce – Kuruçeşme 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı notlarına, Taban Alanı Kat Sayısı (TAKS) ve Kat Alanı Kat Sayısı (KAKS) ile ilgili maddelerin eklenmesine ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  9. Sapanca Merkez 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı notlarına, Taban Alanı Kat Sayısı (TAKS) ve Kat Alanı Kat Sayısı (KAKS) ile ilgili maddelerin eklenmesine ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  10. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.