Haziran Ayı Belediye Meclisi Toplanıyor

Belediye meclisi 11 HAZİRAN 2019 Salı günü saat 16:00 da belediye meclis salonunda toplanıyor. Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

BELEDİYE MECLİSİ CANLI YAYIN

G Ü N D E M
1. Akçay Mahallesi Kırsal Yerleşim Alanı Sınırları İçerisinde hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’na ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
2. İstanbuldere Mahallesi Kırsal Yerleşim Alanı Sınırları İçerisinde hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’na ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
3. Fevziye – Hacımercan – Şükriye Mahalleleri Kırsal Yerleşim Alanları içerisinde yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’na yapılan 103 adet itirazın karara bağlandığı İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
4. Uzunkum Mahallesi’nin bir bölümünün Göl Mahallesi sınırları içerisine alınmasına ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
5. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereği Belediye İhtisas (Hukuk) Komisyon Üyelerinin seçimi.
6. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.