İYİ BAKIM, TEMİZ ÇEVRE

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeyi tamamen tarayarak, bakım ihtiyacı bulunan kesimlerde bitki bakımlarını ve çim kesilme ihtiyacı bulunan yerlerde de çim kesme işlemini yoğun olarak sürdürüyor.

Özellikle Kırkpınar Mahallesi’ nde başlatılan bakım ve çim kesme işlemi için bütün güzergahlardaki doğal bitki örtüsünü ve çim alanları kontrol eden ekipler, gerekli düzenlemeler için işlemlerini hızla tamamlıyor.

İlçenin tamamında, sonbaharın güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla da yapılan çalışmalarla çevre temizliğinin de gözetildiğini açıklayan yetkililer, adeta bir doğa cenneti olan Sapanca´nın daha da güzelleştirilmesi için bütün çabaların gösterileceğini ifade ettiler.