• Sapanca

İZMİT CADDESİ’ NİN KALDIRIMLARINDA YOĞUN BİR FAALİYET İÇİNDE


Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, araç trafiği yönünden çok büyük bir yoğunlukla yaşayan ve ilçeyi batıdaki Kocaeli İli’ ne bağlayan bir güzergah olan İzmit Caddesi’ ni kullanan yayaları da düşünerek, bu cadde boyunca yaya kaldırımlarını da iyileştiriyor.

İzmit Caddesi boyunca uzun metreler boyunca ve iki taraflı olarak yayaların kullandığı kaldırımlarda özellikle kış aylarınca ve yağışlı havalarda vatandaşların yaşadığı sorunlar nedeniyle önce kaldırımlardaki toprak zemini tesfiye eden ekipler, daha sonra kaldırımları baskı beton dökme yöntemiyle düzenliyorlar.
İzmit Caddesi boyunca kaldırımlardaki zemin ve fiziki güzergah boyunca, çok sayıda alınan şikayetlerden sonra hemen harekete geçildiğini vurgulayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, araç trafiğinin yoğunluğu nedeniyle yayalara tahsisli kaldırımların tümünde aynı uygulamaya gideceklerini ve tüm ilçe genelinde yoğun araç trafiğinden dolayı yayaların da güvenlikli olarak ilgili güzergahları, herhangi bir tehlike oluşmadan kullanmalarını sağlayacaklarını belirtti.


Bu haber 1086 kez görüntülendi