İlmiye, Memnuniye ve Nailiye’ye Bağlantı Yolu

Sapanca Belediyesi tarafından İlmiye-Memnuniye ve Nailiye Mahalleri arasına bağlantı yolu yapımı çalışmaları devam ediyor.

Sapanca Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım kalitesini arttırmak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Yapılan her yatırım Sapanca’mızı geleceğe taşımaktadır. Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. İlmiye-Memnuniye ve Nailiye mahalleleri arası yapımına başlamış olduğumuz bağlantı yolu çalışmasıyla trafik akışını rahatlatacağız. 400 metre uzunluğunda açmış olduğumuz yola 8 bin 300 ton taş ile 2 bin metrekare taş duvar yapımı tamamladığında vatandaşlarımız zamandan tasarruf etmiş olacaklar, vatandaşlarımıza ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Belediye yetkilileri yolun yapım çalışmalarının devam ettiğini, çalışmaların kısa sürede tamamlayıp mahallelilerin hizmetine sunulacağını bilgisini paylaştı.