KASIM 2020 BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

Toplantı Tarihi : 03 Kasım 2020 - SALI

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 16:00

G Ü N D E M

1. 2020 Mali Yılı Bütçesine ilişkin plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi.
  2. Mülkiyeti Belediyemize ait Rüstempaşa Mahallesinde bulunan taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin “e” maddesi hükmü gereğince, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre, ihale usulü ile kiralanabilmesi için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
  3. İlçemiz İlmiye Mahallesi 116 ada 7 numaralı parseldeki 7 metrelik yolun güzergâhının değiştirilmesine yönelik hazırlatılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ait İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.
  4. İlçemiz Yanık Mahallesi 532 ve 533 numaralı parsellerde bulunan 10 metrelik yolun kaldırılması ve 1551, 1552 ve 533 numaralı parsellerde yol planlanmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
  5. Sapanca Merkez, Kurtköy, Kırkpınar, Hacımercan – Fevziye – Şükriye, Memnuniye – Şükriye, Ünlüce – Kuruçeşme, Yanık, İlmiye, Mahmudiye, Balkaya – Nailiye ve İkramiye 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarına, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği ile getirilmesi planlanan düzenlemelerin eklenmesi konusunun görüşülmesi.
  6. İlçemiz Göl Mahallesi, 55 ada, 322 numaralı parselde 7 metrelik yol planlanmasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
  7. Gündem dışı gelen konuların görüşülmesi.