• Sapanca

KENYA BÜYÜKELÇİSİNDEN BAŞKAN YILMAZER’E ZİYARET


Kenya Büyükelçisi Hon. Kiema Kilonzo Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer’i ziyaret etti. İş Adamı Ahmet Şahin’inde Büyükelçi ile birlikte katıldığı ziyarette Kenya’nın bir şehri ile Sapanca arasında bir kardeş şehir olmasının görüşmeleri de yapıldı.

Sapanca’ya gelmekten çok mutlu olduğunu ve çok beğendiğini belirten Kenya Büyükelçisi Hon. Kiema Kilonzo, “ İlk defa gelmiş olduğum Sapanca’nın çok güzel ve gelişmekte olan bir turizm ilçesi olduğunu gözlemledim. Kenya’nın bir şehri ile Sapanca arasında bir kardeşlik oluşturmaktan mutluluk duyarız, bunun için gerekli girişimlerde bulunacağız. Belediye Başkanımızın sıcak yaklaşımı ve misafirperverliğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “ İlimizin misafir odası olan Sapanca’mızda zaman zaman ilçemize gelen farklı Büyükelçileri ağırlamaktan misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Kenya Büyükelçisi Sayın Hon. Kiema Kilonzo’ ya şahsım ve Sapancalılar adına ziyaretinden dolayı memnuniyet duydum kendisine teşekkür ediyorum” dedi

Ziyarette Büyükelçi Kilonzo, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer’e ülkelerinden getirmiş olduğu bir hediye verdi. Belediye Başkanı Yılmazer’de günün anısına Sapanca tanıtım kitabı ve Sapanca Belediyesi logolu bir tabak hediye etti.


Bu haber 1255 kez görüntülendi