Kadın Meclisi’nden Başiskele Belediyesi’ne ziyaret

Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever ve meclis üyeleri, Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Sema Arat’ı ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Arat’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kadın Meclisi Başkanı Sever,  “Ekip arkadaşlarımla birlikte çok büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Kadınlar, çocuklar ve ilçemiz yararına birçok çalışma yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Başiskele Belediyesi'nin kadın ve çocuklar yararına yaptığı çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Sema Arat’la görüş alışverişinde bulunduk.

Kadın Meclisi olarak yaptığımız çalışmalar hakkında da bilgiler verdik. İlgi ve desteklerinden dolayı Basiskele Belediyesi’ne ve Sema Arat’a meclisimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Sema Arat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kadın meclisi başkan ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.