Kayacan Caddesi’nde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Sapanca Belediyesi tarafından Sokak Güzelleştirme Projesi kapsamında yenilenen Kayacan Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Özen, çalışmaları sıklıkla yerinde inceliyor ve çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada Kayacan Caddesi’nde; içme suyu hattı, elektrik hattı, estetik aydınlatma direk ankrajlarının montajı, kaldırımlarda granit bordür - yer döşemesi çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarda sona doğru geldiklerini belirten belediye yetkilileri yapılan çalışmalar tamamlandığında Kayacan Caddesi’nin estetik ve güzel bir görünüme sahip olacağını belirti.

Cadde sakinleri, projenin gerçekleştirilmesinde büyük emek veren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e teşekkür ettiler.