• Sapanca

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Anlamlı Proje


Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Sapanca METEM öğrencileri anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde buluştular.

Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sever “Gerçekleştireceğimiz projenin ilk toplantısını okulumuzun toplantı salonunda öğrenci kardeşlerimiz ile birlikte yaptık. Geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimizin istekli ve hevesli olması bizleri çok mutlu etti. Tüm gençlerimize örnek olması dileğiyle çalışmalarımıza başlamaya karar verdik” dedi.

 

İyiliğe Uzanan Eller

Başkan Sever “Projemizde METEM de öğrenim gören genç arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Gençlerin belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelere, yine kendi elleriyle hazırladıkları kolileri beraber dağıttık. Gençlerle daha çok projelerde birlikte olacağımıza inanıyoruz. Projemizde bizlere destek veren başta kolilerimizi sağlayan hayırseverimize, İyiliğe Uzanan Eller Projemizin hayat buknasunda emeği olan; Sapanca Belediyemize, Yerel Markete, METEM Müdürümüz Cahit Orhan Ölmez’e, Gülseren Tatlı Bostan’a, bizi yalnız bırakmayan Gazipaşa Muhtarı Ali Çömlekçioğlu ve en önemlisi öğrencilerimiz: Burak Al, Cihan Ketti, Eren Erdem, Ali Eren Arslan, Enes Özkılıç, İsmail Özen, Şiyar Barış 'a gelecek nesillere umutla bakmamızı sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Projeye katılan gençler “Farklı hayatların olduğunu görmek, bizlerde garip duygular uyandırdı. Bu vesile ile çevremizdeki insanlara daha farklı açıdan bakma imkânı bulduk, iyi bir iş ve iyilik yapmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu bu projeyle anladık. Bu gibi sosyal sorumlulu projelerinde tekrar yer almak isteriz" dediler.


Bu haber 1672 kez görüntülendi