• Sapanca

Kursiyerler Hünerlerini Sergiledi


Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Kırkpınar Kültür Merkezinin 2018-2019 yılsonu sergisinde kursiyerler hünerlerini sergiledi.

 

Açılış konuşması yapan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “2018-2019 eğitim öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde 13 farklı branşta kurs açıldı ve bu kurslardan 378 kursiyerin yararlandı. Açılan kurslarda kursiyerlerimiz eğitimin yanında sosyalleşme imkânı buldu. Biz yerel yönetimler olarak mekân, imkan gibi destekleri kursiyerlerimize imkanlar ölçüsünde vermeye çalışıyoruz. Yeter ki eğitime destek olsun. Yeter ki hanımefendiler, gençlerimiz, öğrencilerimiz, toplumumuzun her kesimi öğrenme gayreti içerisinde olsun. Sapanca’mızın eğitim, kültür, sanat ve turizm kenti alanında daha iyi noktalara gelmesi için yeni projelerimizi 5 yıllık hizmet süremizde bir bir hayata geçireceğiz. Bu vesileyle 7'den 70'e her yaşa hitap eden kurslarımıza katılım sağlayan eğitimcilerimizin, kursiyerlerimizin ellerine emeklerine sağlık, sergimizin herkes için hayırlı olmasını diliyorum."

 

Yapılan konuşmalar sonrası, gitar kursu ve çocuk korosu, çocuk halk oyunları ekibi, bağlama kursu ve halk oyunları kursu öğrencileri kısa gösteriler gerçekleştirdi. Program, sergi açılışının ardından protokol üyelerinin stantları gezmesi ve el emeği ürünlerini incelemeleriyle sona erdi. 


Bu haber 1923 kez görüntülendi