OCAK 2021 BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

Toplantı Tarihi : 03 Aralık 2020 - PERŞEMBE

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 16:00

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

Gündem Maddeleri

1. Koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal hayata etkilerinin azaltılması için alınan tedbirler doğrultusunda 7244 Sayılı Kanunu ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 15.12.2020 tarih ve 268495 sayılı 2020/27 numaralı genelgesi ile Belediyemiz kiracılarından “salgın dönemine ilişkin” kira bedellerinin ertelenmesi, faaliyeti durdurulan kiracılardan kira bedelinin alınmaması ve sözleşme sürelerinin uzatılması için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
  2. Belediyemiz şirketi olan Sapaş Turizm Gıda İnş. San ve Tic. A.Ş.’nin sermaye artışının görüşülmesi.
  3. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.