• Sapanca

Özen’e, Altuğ ve Toçoğlu’ndan Ziyaret


SATSO Yönetimi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi bir önceki dönem başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i makamında ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart’ta gerçekleşen yerel ve idari seçimlerin ardından göreve gelen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Altuğ’dan Ekonomik Güçlenme Stratejisi

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ; “Seçimlerin tüm şehre ve belediye başkanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Bizler seçilen bütün belediye başkanlarımız ile SATSO olarak şehrin ve ülkenin menfaatleri doğrultusunda projeler geliştirme düşüncesindeyiz. İnanıyoruz ki, birlikte ve katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde tüm sorunlar çözüme kavuşacaktır. Amacımız Sakarya’nın çok daha yaşanılabilir bir şehir olmasına katkı sunmaktır.  Hep birlikte hareket edersek ilimiz gelişir. SATSO olarak odak noktamız ekonomidir. Ekonomik anlamda güçlenmek ve hızlı ilerlemek için şehrimizin bir stratejik planının olması gerekiyor ki hepimiz bu plana göre hareket ederek şehrimizi geliştirelim” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bir önceki dönem Başkanı Zeki Toçoğlu Başkan Özen’e iyi dileklerin sunuldu Toçoğlu, “Özcan Özen Başkanımızın görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Sapanca’nın ve Sakarya’nın menfaatine olacak başarılı çalışmalara imza atacağına eminiz”  ziyarette, birlik ve beraberliğin önemi de vurgulandı.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Sapanca için, halkımız için, geleceğimiz ve gençlerimiz için elimizden gelen gayretle çalışacağız. SATSO ile iletişimimizi daimi olarak sürdürerek, şehrin menfaatine uygun her türlü projede işbirliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyarız” dedi.

 


Bu haber 1162 kez görüntülendi