• Sapanca

ŞAMPİYONLARA KUTLAMA YEMEĞİ


Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından ikincisi organize edilerek ve çok renkli turnuva maçlarına sahne olan Olgunlar Turnuvası Şampiyonlar Yemeği, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer tarafından, Uzunkum Park’ ta verildi.

Genç Olgunlar’ da şampiyon Sapanca Göl Spor ve Olgunlarda şampiyon Sakarya İz Reklam takımları ile turnuvaya katkıda bulunan Futbol İl Temsilciliği, Askf yetkilileri, Turnuva Tertip Komitesi yetkilileri yanında yemeğe, Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sapanca Belediyesi Meclis Üyeleri İsa Cebeci, Ayşe Kösemen ve Günnur Çelik katıldılar.

Gecede şampiyon takım kadrolarına, idarecileri ile birlilkte, Kaymakam Yıldırım ve Başkan Yılmazer tarafından hediye çekleri, katkıda bulunan il temsilcilerine ise belediye meclis üyeleri tarafından plaketler takdim edildi.

Gelecek yıl yapılacak Olgunlar Turnuvası’ nin daha iyi olması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduklarını ifade eden Sapanca Belediye başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, bu yıl takım sayısının 59 olmasını yeterli görmediklerini ve gelecek yıl bu sayının çok daha üzerinde takımın turnuvaya katılacağını inandığını belirterek, Sapanca belediyesi Olgunlar Turnuvası’ nın il düzeyinde iddialı olacağını da belirtmeden geçemedi.
 


Bu haber 1248 kez görüntülendi