SAPANCA BELEDİYESİ PEYZAJ DÜZENLEMELERİNDE ÖNCÜ!

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen peyzaj düzenlemeleri kapsamında, Otoyol Sapanca çıkış kavşağı özenli bir çalışmayla estetik bir görünüme kavuşturuldu. İlçeye girişte, farklı illerden gelenlerin hemen karşılaştığı bir konumda olan otoyol çıkış kavşağındaki düzenlemelerde kullanılan dekoratif taşlar ve bitki düzenlemeleri geometrik yapıda bir çiçeklendirmeyle bütünleştirilerek ilçeye gelen ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Sapanca İlçesi’ ne girişte tüm önemli güzergah ve kavşaklarda bu tür çalışmaların sergileneceğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçeye girişten itibaren ziyaretçilerin karşılaşacağı ilk görüntülerin ilçe adına olumlu izlenimlere dönüşmesi için sürdürülen peyzaj çalışmalarında, daha özgün ve estetik bitki ve çiçek düzenlemelerini sürdüreceklerini ve Sapanca’ nın girişlerinden itibaren farklılığını bu çalışmalar ve hizmet verimliliği imajıyla vurgulanacağını ifade etti.