• Sapanca

SAPANCA BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR


Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sapanca Belediyesi Ramazan etkinlikleri bu yılda belirlenen program dâhilinde Mahallelerde ve Sahil Belediye Çay Bahçesinde devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Sahil Belediye Çay Bahçesi, Göl Mahallesi ve Uzunkum Mahallelerinde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Alanı dolduran çocuklar ise yapılan animasyon gösterileri ve oyunlar ile gönüllerince eğlendi.
Düzenlenen etkinliklerde, Tasavvuf Müziği Konseri, Hacivat-Karagöz oyunları, semazen, kukla, meddah, palyaço ve animasyon gösterileri düzenlendi. Etkinlikte ayrıca çocuklar için şişme oyun parkı da kurularak, pamuklu şeker, elmalı şeker, balon gibi çeşitli hediyelerde verildi. Sapanca Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar; ”Mahallelerimizde bu tür eğlenceler düzenleniyor. Bizlerde ailelerimizle birlikte gelip gösterileri baştan sona izliyoruz. Burada çok eğleniyoruz. Bu şenlikleri düzenlediği için Sapanca Belediyemize teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılan aileler ise, “Çocuklarımızla birlikte Sapanca Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Burada Tasavvuf Müziği Konseri, Hacivat-Karagöz oyunları, Semazen, Kukla ve Meddah gösterilerini izledik. Çocuklarımız Başkanımız sayesinde unutulmaz bir gün yaşayarak mutlu oluyor. Yapılan gösterilerin hepsi birbirinden güzeldi. Mahallelerimize kadar gelen etkinlikleri izleterek keyifli bir Ramazan akşamı bizlere yaşatan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.


Bu haber 1375 kez görüntülendi