SAPANCA BELEDİYESİ TÜM HIZIYLA ASFALTLAMAYI SÜRDÜRÜYOR

Sapanca Belediye Başkanlığı Fen İşleri ve Teknik İşler Müdürlüğü’ nün sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları yaz ayları başından itibaren büyük bir verimlilikle sürdürülüyor.

Asfaltlama çalışmaları kapsamında 300 metre uzunlukta bir sokak olan Rüstempaşa Mahallesi Pir Sokak ile Gazipaşa Mahallesi’ ne İzmit yönünden gelişte en önemli giriş güzergahı olan ve 400 metrelik bir sokak olan  Çınar Sokak’ daki asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Sapanca İlçesi genelinde bu yıl için planlanan asfaltlanacak güzergahların hemen hemen tamamının elden geçirilerek asfaltlandığını kaydeden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, halkımızın yaya ve araç ulaşımında kullandığı cadde ve sokaklarda, bundan sonraki günlerde belirgin bir sorun yaşamayacaklarına inandığını ifade ederek, asfaltlama çalışmaları öncesinde yol terklerinde bulunarak belediyeye katkıda bulunan vatandaşlara teşekkürlerini dile getirdi.